Happy new year! Ik hoop dat iedereen een fijne jaarwisseling heeft gehad en met een goed gevoel 2019 in is gegaan. Voor mij was het een hele bijzondere jaarwisseling, want ik heb de jaarwisseling nog nooit in het buitenland gevierd. In een volgende blog vertel ik meer over mijn kerst en nieuwjaarervaring in Canada, want dat verdient een eigen blog omdat het zo speciaal was!

Goede voornemens

Hoewel ik niet iemand ben die 1 januari start met goede voornemens (als ik iets in mijn hoofd heb begin ik er eigenlijk meteen mee), heb ik dit jaar wel voornemens waarvan ik hoop dat ze uit komen. Eigenlijk zeg ik dat verkeerd, een wens komt uit, een voornemen moet je zelf keihard aan werken. Dus ga ik mijn stinkende best doen om ervoor te zorgen dat mijn voornemens aan het eind van het jaar werkelijkheid zijn geworden. Naast de ‘standaard’ goede voornemens zoals gezonder eten, meer sporten, meer reizen en meer afspreken met vriendinnen en familie, staat mijn voornemen om er alles aan te doen dat Your Perfect Trip een succes wordt bovenaan.

2019 voor Your Perfect Trip

‘Go big or go home’ is normaal een motto wat mij heel erg aanspreekt, maar met mijn reisorganisatie ligt dat toch anders. Tuurlijk wil ik groeien en mijn aanbod uitbreiden, maar ik wil er wel voor zorgen dat het persoonlijk blijft. Ik geloof dat de persoonlijke benadering van Your Perfect Trip mij onderscheidt van andere reisorganisatie en ik ga mij er ook 100% voor inzetten dat dat zo blijft. Dit jaar is het dan ook mijn grootste uitdaging om mijn reisorganisatie zo op de markt te brengen dat mensen dat ook direct voelen. Ik vind dat heel moeilijk want online marketing is voor mij echt een uitdaging. Juist ook omdat ik meer een persoonsmens ben dan iemand die de hele dag achter de computer wil zitten. Toch is mijn goede voornemen om mij meer te verdiepen in de online marketing en zo de juiste mensen aan te trekken die met een groepsreis van Your Perfect Trip op reis willen. Ik wil namelijk echt de reizigers een super toffe reis geven waarin ze alles hebben gedaan wat ze willen.

Wat betreft het aanbod van Your Perfect Trip wil ik een aantal langere rondreizen toevoegen aan het aanbod voor de herfst en winter van 2019 ( wat klinkt dat ver weg he). Om die reizen uit te werken zal ik jullie ook geregeld naar jullie wensen vragen op social media. Zelf hoop ik rondreizen naar Amerika en Canada te kunnen voegen, maar dat hangt van jullie wensen af!

2019 voor mij persoonlijk

Op persoonlijk vlak hoop ik dit jaar door te komen met minder sportblessures dan afgelopen jaar. Als ik minder blessures heb kan ik beter doortrainen en hoop ik eind 2019 het lijf te hebben waar ik van droom. Ook zit ik lekkerder in mijn vel als ik regelmatig kan sporten en merk ik dat het ook een positief effect op mijn werk heeft. Ik wil naast crossfit ook vaker kickboksen omdat, ondanks dat ik het loodzwaar vind, ik er na de les altijd zo een fijn gevoel aan over houd.

Wat ik wel heel lastig vind is het combineren van het sporten met goed en gezond eten. Tenminste de combinatie niet, maar de vereiste dat je je voedingspatroon moet aanpassen om nog meer resultaat te kunnen zien. Ik ben echt gek op lekker eten en lust niet heel veel wat gezond is (sla, tomaat, komkommer, allemaal dingen die ik niet lust, dus salades zitten er niet in haha). Dat wordt denk ik nog een grotere uitdaging dan blessurevrij het jaar doorkomen… Maar ook een voornemen dus: van mijn suikerverslaving af komen en meer groente en fruit eten!

Ook heeft mijn nichtje, die ik als zusje beschouw, net een kindje gekregen en ik wil niks missen van die kleine. Dat worden dus veel bezoekjes! Sowieso wil ik vaker leuke dingen doen met mijn familie en vriendinnen en zal ik proberen om mijn agenda niet op voorhand al vol te plannen zodat ik daar ook meer tijd voor heb.
Dit jaar hebben mijn moeder en ik geen citytrip met kerst gedaan omdat ik al naar Canada ging dus dat moeten we volgend jaar zeker inhalen! Misschien dit jaar een zomerreisje om lekker te relaxen en lekker te genieten van de zon. Misschien krijgen we mijn vader dan zelfs zo ver om ook met ons mee te gaan ?

In 2019 zal ik alle reizen die ik aanbied begeleiden dus mijn voornemen om nog meer van de wereld te ontdekken wordt dan al grotendeels verwezenlijkt. Daarnaast hoop ik ook nog een reisje voor de Belgische reisorganisatie te mogen begeleiden dit jaar.

Wat zijn jouw goede voornemens?

Nu weten jullie wat mijn plannen en goede voornemens voor 2019 zijn en ben ik wel heel nieuwsgierig wat jullie goede voornemens zijn. Maar nog belangrijker: hoe gaan jullie ervoor zorgen dat je goede voornemens niet na 1 februari al in het water gevallen zijn en je in 2020 weer met dezelfde voornemens moet starten? Of had je deze voornemens in 2018 ook al en moet je nu weer opnieuw beginnen?

Ik ben heel benieuwd en misschien vind kan ik mij wel in jullie ideeën vinden en voeg ik ze ook toe aan mijn goede voornemens. Misschien kan ik jullie helpen om jullie goede voornemens te verwezenlijken. Als je goede voornemen is om meer van de wereld te zien en leuke mensen te ontmoeten, dan ben je bij mij in ieder geval aan het juiste adres ?

Liefs Sarina