Reisbegeleider worden bij Your Perfect Trip?

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_heading heading=’Reisbegeleider worden bij Your Perfect Trip?’ tag=’h1′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” margin_sync=’true’ padding=’10’ color=’custom-color-heading’ custom_font=’#109bc5′ av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jozs2sls’ admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jozs4e7r’ admin_preview_bg=”]
Heb jij zin om met een groep fantastische reizigers de wereld te ontdekken? Is het jouw passie om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft? Ben jij degene die voor een onvergetelijke reis zorgt? Kun jij snel een oplossing vinden als er iets anders loopt dan verwacht? En draai je je hand niet om voor het organiseren van de reis ter plaatse? Lees dan snel verder!

Bij Your Perfect Trip zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en energieke vrijwillige reisbegeleiders voor het begeleiden van onze groepsreizen. We groeien hard en willen ons aanbod graag uitbreiden. Zowel het aantal reizen als het aantal bestemmingen.

Bij ons kies je zelf welke reizen je wilt begeleiden en ervaar je de reis net zoals de reizigers. Je maakt deel uit van de groep en doet mee aan de inbegrepen activiteiten. Daarnaast heb je 101 ideeën om de reis nog leuker te maken, help je mee met het uitzoeken van  de restaurants en kom je zelf met aanbevelingen wanneer jullie er samen niet uit komen.

Door jouw goede voorbereiding zorg je ervoor dat de reis volgens planning verloopt. Maar zoals elke goed georganiseerde reisbegeleider heb je wel altijd een  back-up plan voor als er iets niet door kan gaan, bijvoorbeeld door het weer, en houd je hoofd koel als dingen anders verlopen dan verwacht. Je hebt een positieve en flexibele instelling en denkt in oplossingen en uitdagingen. Dit weet je goed te communiceren met je groep en je zorgt ervoor dat iedereen zich in de oplossing kan vinden.

Uiteraard is het belangrijk dat je niet bang bent om de verantwoordelijkheid te nemen en te dragen. Jij bent het aanspreekpunt van de groep, daarom is het belangrijk dat je een open en sociaal persoon bent. De groep kan in het begin nog een beetje stil zijn en aan jou de taak om de sfeer er in te brengen. Maar de reizigers moeten zich ook veilig en op hun gemak bij jou voelen. Zodat ze weten dat ze jou kunnen vertrouwen als ze ergens mee zitten. Je voelt aan als er iets niet helemaal lekker gaat en zorgt direct, samen,  voor een oplossing zodat de groepsdynamiek optimaal is.

Functie-eisen

Kun jij je vinden in bovenstaande omschrijving? Heb je ervaring in het begeleiden van groepen, het organiseren van reizen of beschik je over een enorme reiservaring? Of heb jij een toeristische of sociale opleiding op MBO niveau 4 of HBO niveau gevolgd? En ben je per jaar minimaal 2 weken beschikbaar om een reis voor ons te begeleiden?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Vanwege de grote verantwoordelijkheid nemen wij alleen reisbegeleiders aan van 21 jaar of ouder.

Wat wij bieden:

Naast een onvergetelijke ervaring  bieden wij jou de kans om de wereld te ontdekken met een enthousiaste groep reizigers.

Naast alle kosten voor je reis zorgen wij voor een budget wat je ter plaatse kunt besteden aan je maaltijden en overige dingen. Ook zijn de activiteiten die voor de reizigers inbegrepen zijn ook voor jou inbegrepen, zodat je deel van de groep uit maakt.

Wij vinden het belangrijk dat je jezelf verder kunt ontwikkelen bij ons. Als je aangenomen wordt leer je tijdens een korte cursus de belangrijkste facetten om te kunnen werken voor Your Perfect Trip.

Heb je je eerste reis succesvol afgerond? Dan krijg je bij de volgende reis meer mogelijkheden en verantwoordelijkheden (mits je dat wilt natuurlijk).

Zo kun je je bij ons verder ontwikkelen door bijvoorbeeld een bijdrage te leveren aan ons reisprogramma. Vind je dat er een bestemming mist en heb jij daar ervaring in? Dan plannen we een gesprek in en kijken we samen of deze bestemming opgenomen wordt in het reisaanbod. Uiteraard begeleid jij de eerste reis naar deze bestemming.

 
[/av_textblock]

[av_button label=’Solliciteer nu!’ link=’manually,mailto:info@yourperfecttrip.nl’ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jozs5noa’ admin_preview_bg=”]

[/av_one_full]