Reis- en annuleringsverzekering

Reisverzekering

Als je met Your Perfect Trip op reis gaat is het verplicht om een reisverzekering te hebben. Deze hoef je niet via Your Perfect Trip af te sluiten, maar het is wel belangrijk dat je ons de polis door stuurt zodat onze reisbegeleiders ter plaatse weten met wie ze contact op moeten nemen en waar je voor verzekerd bent in het geval dat het nodig is.

Annuleringsverzekering

Wij adviseren je om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit moet binnen 7 dagen na je boeking gebeuren. Wacht hier wel altijd mee totdat je van ons de definitieve bevestiging van ons hebt gekregen. Deze bevestiging krijg je in de tweede mail na je boeking, binnen 24 uur.

Allianz

Wij werken samen met Allianz voor de reis- en annuleringsverzekeringen. In de definitieve bevestiging van je boeking vind je ook twee links. Via deze links kun je direct de reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten. Voordeel van het afsluiten van je verzekering op deze manier is dat Your Perfect Trip automatisch jouw polis doorgestuurd krijgt. Ook krijg je, indien de reis door Your Perfect Trip geannuleerd wordt, het volledige bedrag wat je aan de verzekeringen betaald hebt terug.

Vragen of hulp nodig?

Als je hulp nodig hebt bij het afsluiten van een reis- of annuleringsverzekering dan kun je altijd contact met ons opnemen. Weet je niet welke opties je wel en niet moet nemen dan helpen wij je daar graag mee.
Neem contact met ons op